تحقیق ٣: عدد شاخص رضایت شغلی شما در کارتان چقدر است؟ [Video+Test]
عدد دقیق رضایت شغلی شما چقدر است؟ چگونه میتوانید این شاخص عددی را تعیین و مشخص کنید و چگونه میتوانید این عدد را افزایش بدهید. این نکته مهمی است که از دید کاسبان و تُجار همیشه نادیده گرفته میشود! اگر شما نتوانید در یک هفته، عدد شاخص رضایت شغلی خود و حتی مشتریانتان را افزایش دهید به زودی با رکود اقتصادی و کساد در کسب و کار خود روبرو خواهید شد.
سرفصلها:
• بخش ١: تاریخچه رضایت شغلی
• بخش ٢: رضایت شغلی چیست؟
• بخش ٣: نحوه یافتن پیشینه تحقیق رضایت شغلی
• بخش ۴: انواع مدل رضایت شغلی
• بخش ۵: معیارهای رضایت شغلی کارکنان
• بخش ۶: پرسشنامه رضایت کارمندان یک کسب و کار [به همراه راهکار]
بخش ١: تاریخچه رضایت شغلی
رضایتمندی از کسب و کار و داشتن رضایت شغلی تقریباً از همان زمانی شروع شد که بشر کشف کرد کارهای هر روزه خود را میتواند بهعنوان شغل انجام دهد و از آن کسب درآمدی داشته باشد یا مشکلات زندگی خود را با آن حل نماید. بعد از کشف کردن شغل، حرفه و کسب و کار، موردعلاقه بودن و راضی بودن آن نیز به میان آمد. چرا که بعضی افراد متوجه شدند این آن چیزی نیست که باید انجام دهند، پس به دنبال کشف علاقه خود رفتند.
میتوان گفت که اولین مشاغل بشر تماماً بر اساس علاقه و عشق درونی آنها بوده است و آنها با درونشان کاملاً هماهنگ بودند و نیازها و مشغلههای امروزی را نداشتند. اگر انتخاب شغلتان را به روش اجدادتان و بر اساس درونتان انجام ندهید و بخواهید بر اساس نیاز و احتیاج شروع کنید و به قول امروزیها استارت بزنید، رضایت شغلی را تجربه نخواهید کرد. وای به حال کسی که در زندگیاش هرگز رضایت شغلی را تجربه نکند، واقعاً نمیدانم از زندگی چه چیزی را درک میکند؟!
- تاکنون از خود درباره رضایت از شغلتان پرسیدهاید یا به آن فکر کردهاید؟
- آیا برایتان مهم است که در انجام کسب و کار، رضایتی داشته باشید؟
- آیا رضایت مشتریان از نحوه عملکردتان تا نحوه مصرف محصولات و خدمات خود را اندازهگیری کردهاید؟
پیشنهاد ما : برای انجام هر کاری، معیارهایی برای اندازهگیری و سنجش قرار دهید تا بتوانید رضایت شغلی را بیابید.
بخش ٢: رضایت شغلی چیست؟
رضایت شغلی تعریف پیچیده و عجیب غریبی ندارد. الفاظ و کلمات آمدهاند تا کار ما را در رساندن منظورمان راحتتر کنند، نه اینکه تعاریف پیچیده آکادمیک و دانشگاهی را انجام دهیم که خودمان هم متوجه نشویم چه میگوییم. اگر توانستید شغل و زندگی و عشق درونی خودتان را در یک جهت انجام دهید، میتوان گفت شما رضایت شغلی دارید.
زمانیکه نتوانید بین زندگی و تفریح و کار خودتان زمانبندی و خطکشی خاصی انجام دهید، میشود گفت: شما در هر وضعیتی، در حال زندگی هستید و آن را بخشی از حرفه و کار خود نمیدانید. منظور کار کردن تماموقت و فرسوده کردن خودتان نیست، امیدوارم که منظور این بخش از مقاله تحقیق را به درستی متوجه شوید. مفهوم این نیست که تماموقت برای سود و پول بیشتر و تأمین هزینهها کار کنید، منظور این است که زمانی که میگذارید، آنقدر غرق کار و حرفه خود شوید و گذشت زمان را حس نکنید و خطکشی و زمانبندی را نتوانید، انجام دهید و البته که سود و پول دریافتی برایتان مهم نباشد. این میشود تعریف رضایت شغلی شما در این پاراگراف!
منظور از رضایت شغلی داشتن آرامشی وصفناشدنی و به دور از استرسهای دنیای امروزی از شغل و حرفه و پیشه شماست. احساس امنیت و داشتن رضایت خاطر از کاری که در حال انجام آن هستید. حتماً در مصاحبهها و زندگینامه افراد کارآفرین خواندهاید که با شغلشان زندگی میکنند و این جمله برایتان کلیشه شده است؛ اما حقیقت همین است. انجام شغل دلخواهتان با زندگی کردن و باکیفیت زیستن فرقی ندارد، یعنی نمیشود تمایزی بین آنها برقرار کرد.
اگر شما هر روز با چیزهایی سر کنید که عاشقش هستید و دوستشان دارید، آیا میتوانید بگویید خسته شدم یا احساس افسردگی دارم؟ عشق بر عشق میافزاید و باعث افزایش نور درونی سلولهای مغز شما میشود و موجودی پُر نور نمیشود احساس خستگی، افسردگی و روزمرگی داشته باشد؟
- آیا شما که در حال انجام کاری هستید، این حس درونی را کسب کردهاید؟
- تا به حال چنین حسی را تجربه کردهاید؟
- شما که کارفرما یا مدیر مجموعهای هستید، آیا توانستید احساس رضایت خاطر برای کارمندانتان را ایجاد کنید؟
- آیا وقتی مطالب این مقاله و ویدئوها را مطالعه میکنید، از درون حسی با شما همراه نشده است؟
داشتن حس خوب از کارِ در حال انجام، بسیاری از آشفتگیهای مشاغل امروزی را برطرف خواهد کرد. اگر در جای درست خودمان قرار گیریم، مطمئن باشید که آرامش، رضایت و درآمد خوب را با هم خواهید داشت. مثالی از خودم میزنم تا درک کنید که منظور از جای دُرست چیست؟ بعد از فارغالتحصیلی از اینکه کارمند باشم و سر یک ساعت مشخصی به محل کارم بروم و در آنجا بمانم و بعد اجازه خروج داشته باشم، متنفر بودم!
این موضوع یعنی اینکه من روحیه کارمندی نداشتم و نباید به دنبال شغل کارمندی میرفتم. البته که اشتباه کردم و مثل همه دوستان و همکلاسیهایم به دنبال کار گشتم و خداوند به من لطف کرد و هیچ کجا پذیرش نشدم و در آخر در دانشکدهای که تقاضای تدریس داده بودم، پذیرفته شدم و چون درس دادن عشق درونی و علاقه بینهایت من بود و همچنین ساعات کاری نیز قابل برنامهریزی توسط خودم بود، سالها در همان شغل ادامه دادم.
اگر در شغلِ کارمندی مشغول به کار میشدم که موردعلاقه ام نبود، معلوم نبود که با چه سرنوشتی و چه مسائلی روبرو میشدم. زیرا این مورد اصلاً در توان من نبود و مطمئن هستم دچار فرسودگی، افسردگی و روزمرگی میشدم و در حقیقت رضایت شغلی نداشتم.
پیشنهاد ما : جایگاه کارمند بودن اصلاً بد یا ناپسند نیست، پس در سایت طرح نور همانند اساتید موفقیت، ما کارمندی را بر سرتان نمیزنیم، بلکه راهکارهایی مناسب برای رضایت شغلیتان ارائه میکنیم که متوجه شوید در شغل کنونیتان، چگونه باید عمل کنید.
بخش ٣: نحوه یافتن پیشینه تحقیق رضایت شغلی
منظور از پیشینه، سابقه شما در کارهایی است که انجام دادهاید و به آن مشغول بودهاید. آیا در طی سالها کار کردن و شغل داشتن، هیچگاه به رضایت شغلی خود فکر کردهاید؟ به اینکه آیا از شغلم راضی هستم که همچنان در حال ادامه آن هستم و آن را انجام میدهم؟ آیا از ابتدا که شروع کردید، این کار را بر اساس عشق و علاقه درونیتان انتخاب کردید یا فقط مشغول کار شدید و ادامه دادید و اکنون که در آن سابقه دارید و ماهر شدهاید؛ یا حیفتان میآید که آن کار را ترک کنید یا ترس از یافتن کار جدید نمیگذارد که شما به کارِ درست خودتان بپردازید؟
بعضی افراد کار را انجام میدهند تا تمام شود، چون حس میکنند فقط برای ربات بودن و ماشینی زندگی کردن آفریده شدهاند. از تمام مواردی که تاکنون بهعنوان شغل انجام دادهاید، لیستی تهیه کنید و در آن مشخص کنید که آیا آن شغل موردعلاقه و دلخواهتان بوده است و چه مسائل و مشکلاتی را در آن تجربه کردید. اگر هم در شغل ریاست هستید و کارمندانی دارید، این را از کارمندانتان بخواهید که الگوی کاریابیشان بر چه اساسی بوده است؟
پیشنهاد ما : یافتن الگوی کاریابی خود و کارمندتان، میتواند پاسخ به این سؤال «که چرا احساس رضایت شغلی ندارم» را حل کند یا میتواند دلیل احساس روزمرگی و بیهوده بودن و دقیق کار نکردن را به شما بگوید.
بخش ۴: انواع مدل رضایت شغلی
رضایت شغلی در افراد را میتوان به چند بخش تقسیم کرد، اما قبل از همه اینها پرسشی از شما دارم. اگر از شما بپرسم رضایت شغلی از نظر شما چیست چه جوابی میدهید؟ من جواب اکثریت شما را میدانم. رضایت شغلی یعنی رضایت مالی! یعنی اگر تأمین مالی باشم از آن شغل راضی هستم. اما ارجح دانستن سود و کسب درآمد و رضایت مالی بر رضایت شغلی اشتباه دیگری است که ٩٠ % افراد یک جامعه در دام آن اسیر شدهاند.
در ازای چقدر پول، حاضرید کاری که برخلاف میل و خواسته شماست را انجام دهید؟ و تا چه مدتزمانی آن را انجام میدهید؟
مطمئناً مدتزمان زیادی را دوام نمیآورید زیرا آن شغل هر روز به جای افزودن، نوری از شما کسر میکند و شما هر روز بیشتر احساس بیهوده بودن و افسردگی دارید. رضایت شغلی میتواند بر اساس رضایت از کار در حال انجام، رضایت از محیط کار، رضایت از کارفرما و سرپرست، رضایت از همکاران، رضایت از امنیت شغلی که به مسائل مالی هم میرسد، تقسیمبندی شود و ممکن است هر کدام برای شما احساس رضایت را فراهم کند، اما میخواهم بدانید که رضایت شغلی، مجموعهای از همه این مواردی است که به ما کمک میکند حس درونی خوبی را تجربه کنیم.
اگر کارفرما رضایت شما را فراهم کند ولی محیط کاری و همکاران رضایت شما را برآورده نکنند، آیا میتوانید بگویید که از آن شغل راضی هستید؟ همیشه جایی برای غُر زدن و شکایت کردن وجود خواهد داشت و شاید همین عامل بر روی کیفیت کار، محصول و خدمات شما اثر بگذارد.
پیشنهاد ما : به طور نسبی برای خودتان همه عوامل رضایت شغلی را بررسی کنید و به عواملی که شما را از رضایت شغلی دور میکند، فکر کنید و آنها را حذف کنید. درحقیقت رضایت شغلی مجموع چندین عامل و فاکتور است که حتماً باید آنها را برای خودتان بررسی کنید و تا جایی که میشود، امتیاز این برآیند را بالا ببرید.
بخش ۵: معیارهای رضایت شغلی کارکنان
این بخش برای تنها مدیران نیست بلکه میتواند محک خوبی هم برای کارمندان باشد. استخدام هر کارمندی تعهدی برای مدیران ایجاد میکند که به نظرم اولین تعهد آنها، باید امنیت و رضایت شغلی کارکنانشان باشد. یعنی محیط و فضای کاری جوری فراهم شود که کارمندان بدون دغدغه خاطر به کار مشغول باشند. انتخاب صحیح کارمندان و قرار دادن کارمند در جای درست و با وظایف تعریف شده اصولی، نیز از وظایف مدیر مجموعه و کارفرماست.
پیش از استخدام باید در طی مصاحبهای علایق، تواناییها و سطح رضایتمندی کارمند خود را بررسی کنید و در پروسه آشنایی با مجموعه، این آشنایی را به حداکثر میزان خود برسانید تا کارمندان و سطح انتظارات و توقعات آنها را بهتر بشناسید. شنیدن کارمندان و دانستن دغدغهها و گرفتاریهایشان نیز میتواند، رضایت خاطر بیشتری را به بار آورد. اگر مدیر مجموعهای هستید، راه را برای بیان کردن و گفتن باز بگذارید.
معیارها میتواند این موارد باشد:
- فراهم کردن محیط کاری عالی: از نظر فضای کار مثل میز و صندلی و کامپیوتر و امکانات رفاهی بهترین تجهیزات را فراهم کنید.
- فراهم کردن جو کاری مناسب: بتوانید رابطه بین کارمندان با یکدیگر و تعاملات آنها با مدیران را متعادل کنید و از تنشها و مسائل حاشیهای دوری کنید و محیطی بدون اضطراب و استرس را ایجاد کنید.
- فراهم کردن شغل بدون دغدغه: یعنی اینکه کارمندتان نگران حقوق و مزایای آخر ماهش نباشد و با خیال راحت کار خود را انجام دهد.
- جایگذاری و انتصاب مناسب و درست کاری: یعنی بتوانید بر اساس توانایی، مهارت و علاقه کارمندان به آنها وظایفی را محول کنید.
- فراهم کردن زمانی برای استراحت و تفریح: این مورد را به کارمندتان هدیه دهید تا بتواند روزی در هفته را بهعنوان پاداش در کنار خانواده باشد یا به تفریح بپردازد.
- فراهم کردن زمینه ارزشگذاری کارمندان و تقدیر و تشویق آنها
بخش ۶: پرسشنامه رضایت کارمندان یک کسب و کار
ابتدا تست رضایت شغلی رو دانلود کنید و پاسخ تست ها و محاسبات لازم را انجام دهید و سپس در انتها پاسخ سوالات ما را بخوانید.
دانلود PDF تست تعیین سطح رضایت شغلی
پرسشنامه رضایت شغلی :
اگر پاسخ شما یا کارمندانتان به این سؤال بله باشد، این یعنی شما یا کارمندانتان کار را برای کسب درآمد و پول انجام میدهید و در این بخش چند راهکار میتوانید انجام دهید:
اول اینکه انگیزه کارکنان خود را بالاتر ببرید تا با عشق، کارشان را انجام بدهند. زیرا صرفاً فقط انجام کارها در شغلتان مهم نیست بلکه جوهره عشق و نور سلولی کارمندان که بر کار سوار میشود، موجب رونق تجارت و پولسازی میگردد.
دوم اینکه اگر واقعاً آن کارمند با ایجاد انگیزههای مختلف شما، بازهم بیتفاوت و بیانگیزه است، یک جشن در انتهای هفته برایش بگیرید و برایش هدایا و کادوهای ارزشمندی مانند یک ربع سکه بخرید و او را حرفهای اخراج کنید تا خاطره خوبی برایش از شما و نوع عملکردش داشته باشد و به فکر استخدام کارمندی عاشقتر باشید.
چه کارمند باشید و چه کارفرما، داشتن استرس یکی از عوامل بد کار کردن یا با خطا کار کردن در محیطهای کاری است. در این موقعیت چند راهکار عملی به شما پیشنهاد میکنیم:
اگر مدیر هستید سعی کنید جو کاری را پر استرس و پر فشار درست نکنید با برنامهریزی صحیح و تعریف کردن با جزئیات یک پروژه، سعی کنید این فشار را از روی کارمندان بردارید. چون آهسته کار کردن خیلی بهتر از با خطا و اشتباه کار کردن است.
اگر کارمند هستید، برنامهریزی اصولی و زمانبندی درست میتواند استرس را از شما دور کند و اضطرابها ناشی از عقب افتادن و نرسیدن را حذف کند. با استفاده از برنامهها و اپلیکیشن های برنامهریزی و یادآوری (مانند Wunderlist یا Any.Do)، میتوانید خیلی از مسائل خودتان را حل کنید.
اگر با وجود تمام این کارها باز هم در استرس و فشار هستید، شاید در جایگاه و شغلی نامناسب قرار گرفتهاید و ممکن است مدیر پراسترس و زورگویی داشته باشید.
اگر تجربه ترس، مثل ترس از به سرانجام نرساندن کارهای محول شده، ترس از اخراج، ترس از نداشتن حقوق و پاداش و هر ترسی دیگر را دارید، این نشانه خوبی نیست و امنیت و رضایت خاطر شما را میدزدد و نور سلولهای خود را از دست میدهید! چون ترسها ویرانگر هستند، پس سعی کنید علت ترسها را پیدا کنید و آنها را حل نمایید و اگر راهحلی برای رفع آنها پیدا نکردید، محل کار خود را عوض کنید.
ارتباط با دیگران از هر جنبهای، یک مسئله جدی در محیط کار است. زیرا شما نصف وقت خود را در محل کار و در تعامل با همکاران میگذرانید. ارتباط درست و گفتگوی همدلانه، در این محیطها میتواند مشکلگشای خیلی از مسائل باشد. از هرگونه حاشیه و بحثهای بیهوده، غیبت و حسادت و زیر آب زنی و اینگونه موارد در محیطهای کاری بپرهیزید، چون اولین کسی که آسیب میبیند خود شما هستید.
سعی کنید مسائل را با گفتگوی صحیح و با حضور مدیران حل کنید و اگر مدیر هستید، بهتر است جوی را برای فراهم کردن موارد بالا درست نکنید تا کسانی هم از این آب گلآلود ماهی بگیرند و اگر میدانید که چه کسانی باعث میشوند آرامش دیگران برهم بریزد، بهتر است عذر آنها را محترمانه و مشابه سؤال ١ بخواهید. ارزش داشتن محیط کاری آرام و به دور از تنش، بسیار ارزشمندتر از شخصی است که به دنبال حاشیه میباشد.
با عشق و علاقه کار کردن، مهمتر از با درآمد خوب و بالا کار کردن است. اما به این معنا نیست که حقوق کسی در این وسط پایمال شود و در ازای کاری که انجام میدهد، حق و حقوقش پرداخته نشود. این موارد و مسائل را در همان مرحله استخدام باید حل و فصل کنید و شرایط قرارداد کاری بر اساس رضایت طرفین تنظیم شود.
اگر احساس امنیت نمیکنید و حق و حقوق شما پرداخت نمیشود، بهتر است دنبال کار جدیدی برای خود بگردید که با امنیت خاطر، کار کنید و اگر در مقام یک مدیر این سؤال را میخوانید باید بدانید که پرداخت حقوق یک کارمند را در ابتدای هر چیزی باید قرار دهید و هرگز کاری نکنید تا کارمندانتان احساس ناامنی کنند؛ زیرا بر شیوه کار کردنشان بسیار اثرگذار است. کارگر و کارمندِ در فکرِ نان، نمیتواند به کیفیت عملکردی بالا فکر کند و این مشکل مربوط به مدیران کسب و کار است نه کارگران یا کارمندان.
حفظ شان انسانی و ارزشمندی کارمندان، در هر شرایطی از واجبات است. شما چه بهعنوان مدیر و چه بهعنوان کارمند یا کارگر یا وزیر یا هر پُست و مقامی که در حال کار هستید، باید مورد احترامِ شایسته قرار بگیرید و بدانید که هیچ انسانی بر کسی برتری ندارد و به صِرف مدیر بودن یا کارفرما بودن، امکان زورگویی و بیاحترامی وجود ندارد.
مدیران آگاه و عاقل، میدانند که باید با کارمندانشان همانگونه برخورد و رفتار کنند که با مدیران خود رفتار میکنند و فرقی وجود ندارد و در حقیقت این کارمندان هستند که چرخ شرکت را همیشه در حال حرکت نگه میدارند. اگر در جایگاهی هستید که مقام انسانی و احترامات لازمه به شما صورت نمیگیرد، ابتدا با تذکر و رفتاری مناسب آن را گوشزد کنید و اگر ادامه پیدا کرد، مجبور نیستید در آن مکان باقی بمانید. شما درخت نیستید، میتوانید حرکت کرده و جایگاه مناسب خود را پیدا کنید.
همیشه و همواره سعی کنید، اتاق کاری خود را به بهترین شیوه درست کنید و از مدیر و رئیس مجموعه بهترینها را طلب نمایید. چون کارهایی که تمام مدت روز را در حال نشسته فعالیت میکنید، باید امکانات رفاهی مناسبی نیز داشته باشد تا از آسیبهای وارده جلوگیری کنید یا کارهایی که نیاز به امنیت و ابزار مناسب دارد، باید در عالیترین شکل ممکن وسایل و تجهیزات را فراهم کرد.
هیچ عاملی نباید حواس و تمرکز شما را پرت کند و همه امکانات رفاهی و آسایشی شما باید فراهم باشد. هم در مقام کارمند این بهترینها را بخواهید و هم در مقام مدیر بهترینها را فراهم کنید تا عامل حواسپرتی و نارضایتی از بین برود. اگر کارمند هستید، از اینکه این موارد را به مدیرتان بگویید نترسید. پیشنهاد ما این است که به صورت هفتگی حرفهای خودتان را در قالب ایده پردازی برای مدیرتان بنویسید و به او بدهید. مطمئن باشید که هیچ مدیر کسب و کاری از ایده پردازیهای با توجیه اقتصادی ناراحت نمیشود، مگر اینکه فقط نام مدیریت را به یدک بکشد.
نظم یکی از اصول مدیریت صحیح و تکاملیافته است. اگر نظمی بر سیستم شغلی شما حاکم نیست، میشود گفت: شما اصلاً مشغول به کاری نیستید و هر روز موارد بیهوده را انجام میدهید. برنامه اصولی و داشتن برنامه هفتگی و ماهیانه، مانند چیزی که در گام هشتم مدیریت کسب و کار گفتیم، نقشه راهی است برای پیشبرد اهداف یک مدیر منظم و متعهد. وقتی برنامه و تعهدی در کار نیست، چگونه میتوان تعهدی را بر پایه حدسیات درخواست کرد؟
هم مدیران و هم کارکنان، باید این را بدانند که برنامهریزی و بر طبق برنامه عمل کردن و پایبندی به برنامه از اصول حرفهای کسب و کار است و بدون آن، محیط کاری آشفتهبازاری است که رضایت خاطر که هیچ، حتی آرامشی هم در آن حاکم نیست. شغل شما نباید باعث تنش و اضطراب تماموقت شما شود و زندگی شما را مختل کند و تنها راه بیرون رفتن از همه این مسائل، نظم و ترتیب دقیق و پایبندی به آن است.
قدردان بودن و سپاسگزاری، از نشانههای یک انسان ارزشمند است که نشان میدهد ارزش هر چیزی را درک میکند. حتی خداوند هم گفته است که از نعمات و ارزشهای آفریده شدهاش، که به ما هدیه کرده است قدردانی و شکرگزاری کنیم. اگر در محیط کاریتان به ارزشهای خلق شده توسط شما توجهی نمیشود، کافی است آن را بیان کنید و شیوه کاری خود را بازگو کنید تا بقیه همکاران و مدیران شما، به خلق ارزش شما پی ببرند. ولی اگر بازهم مورد کم لطفی قرار گرفتهاید، ناراحتی به خود راه ندهید زیرا شما بر اساس نظام عشق درونتان ارزشآفرینی کردید و نشانه و ثمرهاش را در زندگی خودتان خواهید دید.
شما برای جلب رضایت، تعریف و تمجید کسی این کار را انجام ندادهاید، پس زیاد هم مهم نیست که این مورد را ببینند. اما یک مدیر دانا و آگاه، همیشه قدردان ارزشها و رفتارهای پسندیده کارکنان و همکاران خود است و میداند که چقدر تشویق و دیده شدن در بهبود عملکردی کارمندان تأثیرگذار است، پس از هر فرصتی برای قدردانی از آنها استفاده میکند.
کارمندان و مدیران یکی از اصولی که همیشه نادیده میگیرند، ارتقاء سطح مهارت و پیشرفت در تخصص و تواناییهاست. اگر کارمند شما، همزمان با مدیران و همکاران رده بالا، ارتقاء و پیشرفت داشته باشد با داشتن حس به روز بودن و مورد توجه بودن، مطمئناً کار خود را بهتر از گذشته انجام میدهد و خود به خود تشویق میشود که مدام به ارتقای خود فکر کند.
همچنین دانستن اطلاعات به روز شغل و کسب و کارتان، میتواند در سرعت بخشیدن به انجام کارها کمک شایانی کند و از شما انسانی موفقتر بسازد. یکی از ملزومات استخدام خودتان را همانطور که در گامهای رشد کسب و کار گفتیم، تمایل به پیشرفت و کسب مهارت بگذارید و در پی ارتقای خود در هر سطحی که هستید باشید. قطعاً مدیر حرفهای و متخصص بودن، تفاوت بسیار زیادی را با سایر همکارانتان برای شما ایجاد خواهد کرد و همچنین کارمندی پیشرفته و به روز بودن، همیشه زمینه را برای متفاوت بودن در نظر مدیران ایجاد میکند.
اگر مورد قبل را رعایت کنید و همیشه در پی کسب دانش تخصصی خودتان باشید، قطعاً زمینه رشد و پیشرفت برایتان فراهم است. چون مدیران به دنبال کارمندان متخصص و حرفهای هستند. همیشه مهارت و تخصص کسب شده خود را در اختیار مدیرتان قرار دهید و حتماً آنها را از تحصیل تخصصتان آگاه کنید. بهعنوان یک مدیر کارآمد و عالی، پیشنهادات ارتقای شغلی را بهعنوان محرکی برای انگیزه کارمندان استفاده کنید و کارمندان را خودتان به سمت پیشرفت هُل دهید، مطمئن باشید که ارتقای کارمندان یعنی ارتقای کسب و کار خودتان.
کلیپ بعدی : نحوه محاسبه ارزش مالی کارهای روزمره شما
برای دریافت رایگان قسمت نهم سفر به دنیای کسب و کار ایمیل خود را وارد کنید
درباره دُرین خاکسار
همیشه در حال یادگیری و ارتقا هستم و از این کار لذت میبرم. مدتی هست تصمیم گرفتم از تجربیات و درکهایی که از مطالعات و کسب و کارهای خودم و مشاوره هام به دست آوردم، یادداشتی هایی را بنویسم، برای همین طرح نور به وجود آمد تا نوری باشه بر راه ها و جرقه ای در مغزها اگر علاقه مند هستید بیشتر در مورد داستان من بدانید به صفحه درباره ما مراجعه کنید.
نوشته های بیشتر از دُرین خاکسارمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
انرژی خواری و نور دزدی چیست؟ انرژی خوارها کیستند؟
۷ گام ساده پرش به سبک جدید زندگی در فراوانی
جایگاه فراوانی در زندگی های امروزی کجاست؟ چگونه آن را در زندگی شخصی و اقتصاد فردی خودم به اجرا درآورم؟ چگونه در کسب و کارم فراوانی و برکت را داشته باشم؟
تحقیق ٩: مشتری صرفاً خریدار شرکت شما نیست! (تعریف درست مشتری و خریدار)
اگر مشتری در جهان وجود نداشته باشد چه اتفاقی میافتد؟ بهتر است تعریف درست مشتری و خریدار را بدانیم تا بتوانیم سفر مشتری را در کسب و کارمان طراحی کنیم.
تحقیق ٨: روش های بسترسازی صداقت در کسب و کار [نتیجه یک مشاوره]
صداقت در کسب و کارتان چه اندازه اهمیت دارد؟ همه به دنبال روشهای افزایش درآمد بیشتر در بازه زمانی کوتاه هستند، رعایت صداقت یکی از میانبرهای افزایش درآمد است
تحقیق هفتم: ٧ برنامه ساده برای مدیریت زمان در کارهای روزانه که باید انجام دهید!
مدیریت زمان به آسانی در ۷ مرحله ساده : زمان زمینی فقط یک قاعده است، به راحتی میتوانید آن را مدیریت کنید و کارهای روزانه را به سرانجام برسانید
تحقیق ۶: یک راهکار قطعی برای عبور از ترس در کسب و کار (به همراه ویدیو + پادکست)
۵ ترس در کسب و کار امروزی که جزو شایعترین و مهمترین ترسهایی هستند که شما را فلج میکنند و شما را از ادامه دادن و اقدام کردن در هر برنامهای باز میدارند!
دیدگاهتان را بنویسید